Zomerzoektocht door het Pajottenland
Zomerfietszoektocht

Pajottenland+ richt deze zomer opnieuw een fietszoektocht in om het Pajottenland te ontdekken. Je kan een keuze maken uit twee afstanden: 43 en 65 km. Wie moeilijk met de fiets kan rijden, kan de tocht ook maken met een scooter, minibusje of 2pk’tje.

De zomerzoektocht is de opvolger van de Bruegelzoektocht 2019. Er zijn twee lussen: eentje van 43 en een van 65 km. Deze laatste loopt bijna volledig langs het fietsknooppuntennetwerk. De tocht kan niet alleen met de fiets afgelegd worden maar ook met de scooter, 2pk en minibusje.

Er zijn twee lussen: 43 en 65 km. Deze laatste volgt bijna volledig het fietsknooppuntennetwerk. Vertrekken voor de 43 km kan aan volkscafé De Cam in Gooik en het Terlindenhof in Herfelingen. Voor de 65 km kan je eveneens op deze locaties terecht én aan de Smulhoeve in Liedekerke.

Deelnameformulieren en routeboekjes kan je vinden bij Hof ter Hagen Vollezele, B&B De Woestijn Roosdaal, B&B Ge-rust Heikruis, El Faro Galmaarden, KNC Vollezele en Brokantie ReFined Roosdaal en B&B Akrenbos 101. Dat kan ook als je een ritje boekt bij Pajot Experience Gooik, Scootertours Roosdaal en Corallium Gooik. Deelnameformulier en routeboekje kosten 3 euro.

Share This