Tour de Crème

Ambachtelijk en met liefde gemaakt, met verse melk recht van de boerderij. Zo smaakt een ijsje het lekkerst. Een heerlijke verwennerij voor kinderen én volwassenen. Dus las tijdens je uitstapje in Vlaams-Brabant zeker een bezoek in aan één van de vele boerderijen met vers hoeve-ijs! 16 ijsverkopende landbouwbedrijven maken zich kenbaar met ‘Tour de Crème’. Maar er zijn er ongetwijfeld nog veel meer! Neem alvast een kijkje in via onderstaande links. Bij elk bedrijf vind je een pdf met fiets- of wandelroute om met je ijsjesmoment te combineren.

Op deze pagina vind je alle deelnemende bedrijven: www.vlaamsbrabant.be/nl/tour-de-creme. Of neem eens een kijkje naar de overzichtskaart: www.vlaamsbrabant.be/sites/default/files/media/files/2021-04/Tour-de-creme-overzichtskaart-2021.pdf

Een initiatief van Provincie Vlaams-Brabant dienst Landbouw. Heeft u een vraag? Neem snel contact op via telefoon op nummer 016 26 72 75 (elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur) of via email: landbouwloket@vlaamsbrabant.be.

Share This