Stel jouw eigen plukboeket samen!

Stel je mee op woensdag 25 augustus een plukboeket samen in Leuven? Fleur Locale vormt een lappendeken van kleurrijke bloemen in de stad. En dat zijn niet zo maar bloemen! Ecologisch gekweekt, inheems en vriendelijk voor mens en dier. Want Fleur Locale staat voor pesticidenvrij, korte keten en insectenvriendelijk! Je komt er alles over te weten en meer tijdens deze workshop in het avondlicht!

Het boeket dat je achteraf meekrijgt, heb je helemaal zelf samengesteld. Een koud kunstje met behulp van de vele pluktips die je meekrijgt van Liesbeth! Samen met het boeket krijg je van ons een transparant vaasje om de look te vervolledigen!

LET OP: We spreken meteen af op locatie! Je vindt je pluktuin aan de voorkant van Hal 5 in Kessel-Lo (Diestsesteenweg 104) > Inbegrepen in de prijs: Warme ontvangst & fijne avond in de pluktuin van Fleur Locale aan Hal 5 Een groot boeket zelfgeplukte ecologische bloemen + een decoratief vaasje Je gaat naar huis met een heleboel tips, een fris hoofd en boordevol energie.

Wanneer de workshop niet kan doorgaan omwille van veranderende COVID-maatregelen, nemen wij met jullie contact op. je krijgt dan een tegoedbon voor het inschrijvingsbedrag dat je later kan inwisselen voor een nieuwe inschrijving. Ook bij extreme weersomstandigheden zal deze workshop geannuleerd worden. Corona-veilig samenkomen doen we zo: Lachen doen we met onze ogen, een mondmasker dragen is verplicht Was je handen regelmatig of gebruik onze handengel Hou voldoende afstand Voel je je niet goed? Blijf thuis!

Start om 19.30 uur tot 21.30 uur!

Share This