Proevertjesdag Terlindenhof

Café Terlindenhof organiseert elke eerste donderdag van de maand tijdens de ‘Zomer van de Korte Keten’ een proevertjesdag met Pajotse producten. Het café ligt op de grens tussen Herfelingen en Heikruis. Weg van alle drukte kan je hier genieten van het groene landschap met Brabantse boerenpaarden en koeien. Het grote tuinterras en de speeltuin voor de kinderen zorgen ervoor dat het niet enkel voor ouders maar ook voor kinderen heerlijk vertoeven is.

“Omdat we onze streek zo bijzonder vinden, en omdat we geloven in lokale producten, hebben we een groot aanbod aan streekproducten waaronder dranken, kazen en hapjes in de aanbieding”, aldus uitbaatster Sofie Van Belle. “Deze lokale ingesteldheid in combinatie met de grote hoeveelheid wandel- en fietsroutes in de buurt zorgt ervoor dat steeds meer toeristen verkiezen om te vertoeven in ons fietsvriendelijk café.”

Het is ook toegestaan om een eigen picknick mee te nemen. Afspraak op donderdag 2 juli, donderdag 6 augustus en donderdag 3 september.

Share This