Open Wijnterras bij Domein de Kluizen

In tijden van corona is het geen evidentie om de jaarlijkse wijnfeesten bij Domein De Kluizen te laten doorgaan, maar toch kozen Herman & Reinhilde voor een originele oplossing met een Open Wijnterras!

Wanneer?

  • donderdag 20 aug. van 18u tot 22 u
  • vrijdag 21 aug. van 15u tot 22u
  • zaterdag 22 aug van 14u tot 24u
  • zondag 23 aug van 10.30u tot 18u

Ga naar de link op de website www.domein-de-kluizen.be en klik op de blauwe reserveer knop of gebruik deze directe link: https://www.supersaas.be/schedule/Domein_de_kluizen/Wijnterras_2020  

Kies in de agenda een datum, het uurblok dat je wenst te komen en het aantal personen. Indien je meerdere uren wenst te komen, kan je meerdere blokken reserveren. Nadien ontvang je een bevestigingsmail. 

Wanneer alles volzet is, kom je automatisch op de wachtlijst terecht. Als er toch een plaats zou vrijkomen, krijg je hierover een e-mail. 

Indien reserveren niet lukt, kan je bellen naar 0472/414200 of mailen naar info@domein-de-kluizen.be.

Weet je nog niet of je kan? De agenda blijft open tijdens het wijnfeest, dus zolang er plaatsen zijn kan je nog reserveren de dag zelf.

Herman & Reinhilde zorgen voor lekkere “nieuwe” wijnen, een passende knabbel en maken het vooral gezellig… Alles zal met respect voor de geldende corona maatregelen worden georganiseerd om alles vlot en veilig te laten verlopen.

Share This