(H)eerlijke korte keten picknick bij lokale producenten uit Beersel

Op zondag 23 mei laten producenten uit Beersel je proeven van een picknickpakket vol lokale en fair trade lekkernijen. Kom ervan smullen op een mooi plekje in hun boom- of wijngaard.

Twee unieke picknicklocaties:
1. Wijndomein van Krayenberg – Weidestraat 49, 1650 Beersel
Geniet van een picknickmand met lokale producten samengesteld door Hoeve Cuvry en het heerlijke frisse appelsap recht uit de boomgaard van het wijndomein. De mand bevat heerlijk brood van de Hoevebakkerij De Haseleer, charcuterie van Hoeve Cuvry, een familiaal varkensbedrijf waar de dieren duurzaam en evenwichtig gevoed worden, kazen gemaakt op basis van rauwe melk van Thoricourt, Les Saveurs Du Pays de Marche en van de Herve du Vieux Moulin en om heerlijk af te sluiten aardbeien van ’t Alsemhof.

Ook is er ter plaatse de mogelijkheid om appelsap aan te kopen.

Als je graag een wandeling van 4 km koppelt aan de picknick, vertrek je aan het prachtige Kasteel van Beersel (Lotsestraat 65, 1650 Beersel), na 1km bereik je de picknicklocatie. Na de picknick maak je de lus van 4 km af tot je terug aan het Kasteel van Beersel komt.

2. Kriekengaard Brouwerij Oud Beersel – Laarheidestraat 230, 1650 Beersel

Geniet van een (h)eerlijke picknickmand samengesteld door de Oxfam Wereldwinkel en een
verfrissend biertje van brouwerij Oud Beersel. Deze mand bevat een ‘picknick in een bokaal’, met quinoa, linzen, gedroogde tomaten, nootjes, palmharten, pesto, mozzarella,… Als voorafje een assortiment met humus en als dessertje chocolade, aardbeien van ’t Alsemhof. Voor de kinderen wordt een pastasalade voorzien met tomaat en mozzarella. Frisse drankjes van de Wereldwinkel of een Oud Geuze van de brouwerij Oud Beersel zijn inbegrepen.

Van hier vertrekt een wandellus van 4 km door de prachtige streek die de kriekengaard omgeeft.

Waar?

Brouwerij Oud Beersel
Laarheidestraat 230
1650 BeerselPrijs

Kostprijs?

€ 20

http://www.beersel.be/picknick

Share This