Flaircaravan strijkt neer tussen de schapen in Rillaar

Wat lees je nu? Een Flaircaravan?

Wel, Flair trakteert haar lezers deze zomer op een unieke ervaring. In deze drukke tijden is het soms wel ’s nuttig je hoofd leeg te maken en de natuur in te trekken. Genieten van weidse uitzichten, wat frisse lucht en een helder hoofd. Weg van alle files, wifi en to-dolijstjes. Daarvoor hebben ze de Flaircaravan. In samenwerking met IKEA kreeg die een gloednieuw jasje, waardoor je nu kan ‘glampen’ op enkele unieke locaties.

Zo strijkt de caravan deze zomer neer bij Het Nijswolkje in Rillaar. De happy glampers kunnen er genieten van het boerderijleven bij Tom, An & de kids. En uiteraard heerlijk slapen bij het tellen van al die schapen!

Ook de Kasteelhoeve Wange is één van de locaties waar de Flaircaravan zal staan in Vlaams-Brabant, net zoals de plantentuin in Meise. Stuk voor stuk unieke locaties dus!

Helaas zijn alle plaatsen al volzet. Maar het blijft een schitterend initiatief om op een leuke manier je staycation door te brengen. Houd dus zeker hun website in het oog en wees er als de kippen bij om volgende zomer je plekje te reserveren!

Meer info: https://flaircaravan.be/

Share This