Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zelf frambozen plukken bij Puur Framboos

31 juli 2021 | 09:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 31 juli 2021 at 09:00

One event on 18 juli 2021 at 09:00

One event on 25 juli 2021 at 09:00

Puur Framboos laat iedereen graag mee genieten van het stukje natuur, de rust en de liefde en passie die zij zelf ondervinden tijdens het telen van frambozen. Daarom stellen ze graag elke zondag de plantage open, om zo de mensen te laten zien wat er allemaal bij komt kijken en willen zij hen dichterbij het lokale product en de korte keten brengen. Zij gaan voor lekker lokaal, een hele zomer lang! Vooraf inschrijven via info@puurframboos.be.

Gegevens

Datum:
31 juli 2021
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Puur Framboos
E-mail:
info@puurframboos.be

Locatie

Puur Framboos
Wittebos 12a
Kersbeek-Miskom, België
+ Google Maps
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This