Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Tremelo

29 juni 2021

Wil je eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Noteer dan dinsdag 29 juni in jouw agenda. Onze gemeente zet die dag, tussen 8 en 12 uur, de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Én er is meer! Met elke aankoop die je doet, maak je kans op een weekendje weg of een cadeaubon. Snuister dinsdag 29 juni rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders, zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels of fleurige zomerjurkjes, speciaal voor jou uitgezocht. Lokaler kan haast niet!

Dat is nog niet alles! Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Met die invulbon kan je een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van je favoriete handelaar winnen! Meer invulbonnen = meer kans op winst. De loting vindt diezelfde dag plaats om 13 uur.

Surf naar www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be of neem contact op met de milieudienst voor meer informatie over de actie.

De Week van de markt is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
29 juni 2021
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This