Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Tervuren

2 juli 2021

Wil je eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Kom dan zeker naar de vrijdagmarkt op 2 juli. De gemeente zet de markt en de marktkramers extra in de kijker. Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders, zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels of fleurige zomerjurkjes. Lokaler kan haast niet.

En er is meer, want je maakt kans op een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van je favoriete handelaar. Bij elk aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Meer invulbonnen = meer kans op winst!

Ook de Buurderij doet mee: lekkere lokale kwaliteitsproducten van boerderijen uit de buurt. Naast hun  wekelijkse afhaalmoment op donderdagavond, zijn ze er ook bij op vrijdagochtend op de markt. Meer info op www.boerenenburen.be.

Gegevens

Datum:
2 juli 2021
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This