Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Oud-Heverlee

30 juni 2021

Wil je eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Kom dan zeker naar de markt op 30 juni. Die dag zetten we de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders, zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels of fleurige zomerjurkjes, speciaal voor jou uitgezocht. Lokaler kan haast niet.

En er is meer. Tijdens de week van de markt maak je kans op leuke prijzen. Bij elk aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Meer invulbonnen = meer kans op winst!

Jij komt toch ook? Meer weten: www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be

Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This