Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Opwijk

2 juli 2021

Kom op 2 juli naar de markt in Opwijk!

De markt dat is:
– een plezierig uitje;
– veel keuze en prima producten;
– een feest voor je neus, ogen en oren!

Maar de markt is die dag ook meer …
Win een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon om te spenderen op de markt. Bij elke aankoop krijg je een invulkaart die je in de wedstrijdurne aan de gemeentelijke stand kan steken. Meer invulkaarten = meer kans op winst. Om 12u worden de winnaars getrokken.

En nog meer …
want Cirq Porcelaine, een mobiele steltenanimatie, verleidt met haar verbazende schoonheid die dag de marktbezoekers. Een onverwachte en interactieve act die terug gaat in de stijl van zijn verleden. Beeldschoon!
Redenen genoeg dus om op 2 juli je aankopen op de markt te doen.
Tot dan!

Meer weten? www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be.

Dit is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
2 juli 2021
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This