Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Liedekerke

3 juli 2021

Kom naar de markt in Liedekerke!

Want de markt dat is:
– Een plezierig uitje: Sla een babbeltje met de gezellige marktkramers. Of een kennis die je al lang niet meer zag. En hé, die toffe sfeer op de markt, daar word je toch blij van?
– Veel keuze & prima producten: Van blozende appels tot fleurige zomerjurkjes. Je vindt ze allemaal op de markt. De producten zijn er het neusje van de zalm, staan dichtbij de producent en zijn met veel zorg voor jou uitgezocht.
– Feestje voor je neus, ogen en oren!

Heerlijk toch, al die geuren en kleuren op de markt. Er valt zoveel te beleven, zoveel te ontdekken. Een hongertje? Dat is zo gestild met een lekkere hamburger, wafel of ijsje.

Win! Een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van je favoriete handelaar. Bij elke aankoop krijg je een invulbon. Meer bonnen = meer kans op winst. Dan moet je wel even langskomen, natuurlijk! Meer weten? www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be

Gegevens

Datum:
3 juli 2021
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This