Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Keerbergen

2 juli

Wil je eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Kom dan zeker naar onze vrijdagmarkt op 2 juli 2021. De gemeente Keerbergen zet die dag de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol lokale producten, speciaal voor jou uitgezocht.

WIN !!
En er is meer. Tijdens de Week van de Markt maak je kans op een heerlijk weekendje weg of een Keerbergenbon. Bij elk aankoop die je doet, ontvang je een invulbon die je kan deponeren in de verzamelbox. Meer invulbonnen = meer kans!

Jij komt toch ook? Meer info vind je op: www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be.

Wij zien jullie graag op 2 juli!

De Week van de Markt is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
2 juli
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This