Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Hoeilaart

2 juli 2021 | 09:00 - 12:00

De Week van de Markt, georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant, vindt dit jaar plaats van 28 juni t.e.m. 4 juli. In Hoeilaart is het feest op onze wekelijkse vrijdagmarkt van 2 juli. Bezoek de markt en neem deel aan de spaaractie. De marktkramers delen per aankoop een invulkaart uit, waardoor je kans maakt op één van de prijzen uit het prijzenpakket.

De invulkaart kan je de dag zelf deponeren in de wedstrijdurne. De plaats en het tijdstip van de uitreiking zullen op de urne worden vermeld. Nog niet overtuigd? De hoofdprijs is een cadeaubon ‘Logeren in Vlaanderen’ t.w.v. 300 euro! Ga dus op 2 juli naar de markt, geniet van een feest voor je zintuigen en maak kans op een
vakantie in eigen land!

Wanneer
02 juli 2021 van 09:00 tot 12:00

Waar
Gemeenteplein
1560 Hoeilaart

Gegevens

Datum:
2 juli 2021
Tijd:
09:00 - 12:00

Locatie

Gemeente Hoeilaart
Gemeenteplein
Hoeilaart,
+ Google Maps
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This