Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Herne

30 juni 2021

Kom zeker langs op woensdag 30 juni en WIN!
Wil je eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Kom dan zeker naar de markt op woensdag 30 juni 2021. Onze gemeente zet die dag de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Nog meer dan anders, zetten onze marktkramers hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels, knapperige kippetjes, lekkere pensen, vers brood en heerlijke confituren. Lokaler kan haast niet.

En er is meer. Tijdens de week van de markt maak je kans op een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van 25 euro. Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulkaartje. Meer invulkaarten = meer kans op winst. Je vult als klant de invulkaartje(s) ter plaatse in en deponeert deze, de dag zelf, in de box aan de voorziene stand.

Te winnen:
2 reischeques van 300 euro
10 cadeaubonnen (te besteden bij onze lokale handelaars) van 25 euro
De winnaars worden geloot door het college van burgemeester en schepenen eind juli en worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Jij komt toch ook?  Meer weten: www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be

Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek, de Korte Keten en Lokaal Bestuur Herne.

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Share This