Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Herent

29 juni 2021 | 08:00 - 12:00

Wilt u eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Kom dan op 29 juni tussen 8 en 12 uur naar de dinsdagmarkt op de Mechelsesteenweg in het centrum van Herent. Doe mee aan onze leuke wedstrijd en win een weekendje weg ter waarde van 300 euro.

De wekelijkse markt in Herent heeft een zeer gevarieerd aanbod van zuivel, vleeswaren, groenten en fruit, kleding, gebraden kip, brood, … Deze troeven, samen met de versheid, de specialisatie en het persoonlijke contact, worden door de bezoekers van de wekelijkse markt gewaardeerd.

Mondmaskers, ontsmetten van de handen en afstand bewaren zijn verplicht binnen de marktzone, maar u kunt er veilig shoppen in open lucht.

De provincie Vlaams-Brabant organiseert van 28 juni tot en met 4 juli in alle deelnemende Vlaams-Brabantse gemeenten de ‘Week van de markt 2021’. Tijdens die week loopt een leuke wedstrijd: klanten ontvangen per aankoop een invulkaart van de marktkramer, die ze de dag zelf in een wedstrijdurne op de wekelijkse markt deponeren. De hoofdprijs is een weekendje weg in Vlaams-Brabant ter waarde van 300 euro; hij wordt geschonken door de gemeente Herent.

U komt toch ook? Meer weten: www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be. Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
29 juni 2021
Tijd:
08:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gemeente Herent

Locatie

Gemeente Herent
Mechelsesteenweg
Herent, Vlaams-Brabant België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This