Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Grimbergen

4 juli 2021 | 08:00 - 13:00

De provincie Vlaams-Brabant organiseert in samenwerking met het Marktverbond Vlaams-Brabant en Straffe Streek van 28 juni tot 4 juli 2021 de campagne ‘Week van de Markt’. De gemeente Grimbergen neemt graag deel aan deze actie deel om zo jong en oud aan te moedigen onze markt te bezoeken. Op zondag 4 juli zetten ze dan ook graag de markt in de kijker!

Zowel op de zondagsmarkt in Grimbergen als in Strombeek-Bever kunnen de bezoekers die dag mooie prijzen winnen! De hoofdprijs is een waardebon voor een weekendje weg. Maar daarnaast schenken de marktkramers zelf ook nog prijzen weg. De moeite waard dus om die dag de markt te bezoeken!

U komt toch ook? Meer weten op www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be.

Gegevens

Datum:
4 juli 2021
Tijd:
08:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gemeente Grimbergen
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This