Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Gooik

30 juni 2021 - 1 juli 2021

Lokaal kopen is altijd een goed idee. Je steunt er je plaatselijke handelaars én de planeet mee. En eigenlijk is het gewoon ook heel leuk, makkelijk en duurzaam! Tot op de boerenmarkt van Gooik (op woensdag 30 juni) of Kester (donderdag 1 juli). Meer info: www.gooik.be/omgeving/bedrijvengids-en-markten/boerenmarkten

Tijdens de week van de markt maakt u kans op een heerlijk weekendje weg of een B-Bon. Bij elke aankoop die u doet, ontvangt u een invulbon. Meer invulbonnen = meer kans op winst! U komt toch ook? Meer weten op www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be. Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Begin:
30 juni 2021
Einde:
1 juli 2021
Evenement Categorie:
www.gooik.be/omgeving/bedrijvengids-en-markten/boerenmarkten

Organisator

Gemeente Gooik
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This