Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Diest

30 juni 2021

Eersteklas shoppen op de Hagelandmarkt!
Wil je eersteklas shoppen in een gezellige sfeer?
Kom dan zeker naar de markt in Diest op woensdag 30 juni! Diest zet die dag de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels of fleurige zomerjurkjes, speciaal voor jou uitgezocht. Lokaler kan haast niet.

En er is meer. Tijdens de week van de markt maak je kans op een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van je favoriete handelaar. Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Hoe meer invulbonnen, hoe meer kans op winst! Jij komt toch ook?

Meer weten: www.diest.be en www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be. Tijdens de week van de markt lanceert de stad Diest de Hagelandmarkt! Onze drukbezochte woensdagmarkt krijgt een nieuw kleedje. Beetje bij beetje wordt de markt ook verder uitgebouwd met streekproducten en lokale ondernemers.

Een actie onder impuls van de provincie Vlaams Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Share This