Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Diest

30 juni 2021

Eersteklas shoppen op de Hagelandmarkt!
Wil je eersteklas shoppen in een gezellige sfeer?
Kom dan zeker naar de markt in Diest op woensdag 30 juni! Diest zet die dag de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels of fleurige zomerjurkjes, speciaal voor jou uitgezocht. Lokaler kan haast niet.

En er is meer. Tijdens de week van de markt maak je kans op een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van je favoriete handelaar. Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Hoe meer invulbonnen, hoe meer kans op winst! Jij komt toch ook?

Meer weten: www.diest.be en www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be. Tijdens de week van de markt lanceert de stad Diest de Hagelandmarkt! Onze drukbezochte woensdagmarkt krijgt een nieuw kleedje. Beetje bij beetje wordt de markt ook verder uitgebouwd met streekproducten en lokale ondernemers.

Een actie onder impuls van de provincie Vlaams Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This