Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Bierbeek

4 juli 2021 | 13:00 - 18:00

Kom degusteren en maak kennis met lokale producenten en handelaars in een gezellige sfeer! Zin om te belevenisshoppen in een uniek kader? Kom dan zeker op zondagnamiddag 4 juli van 13 tot 18 uur naar de markt op de Ruisbroeksite.

Laat je verrassen door lokale producenten en handelaars in een gezellige sfeer. De producten zijn er het neusje van de zalm, staan dichtbij de producent en zijn met veel zorg voor jou geteeld en
geselecteerd. Gecombineerd met verrassende activiteiten en een terras is het de ideale plek voor warme ontmoetingen voor jong en oud.

Bierbeek neemt voor het eerst deel aan de provinciale week van de lokale markt. Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
4 juli 2021
Tijd:
13:00 - 18:00
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This