Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Markt in Bertem

1 juli 2021 | 08:00 - 12:00

Wilt u eersteklas shoppen? In een gezellige sfeer? Ga dan zeker op donderdag 1 juli naar de markt op het Gemeenteplein in Bertem! Wie weet, valt u wel in de prijzen. De gemeente zet die dag de markt en haar marktkramers extra in de kijker.

Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders, zetten zij hun beste beentje voor. Maak uw keuze bij de kraampjes vol blozende appels, gebakken kip, vers vlees of smeuïge kaas, speciaal voor u uitgezocht. Lokaler kan haast niet.

En er is meer. Tijdens de week van de markt maakt u kans op een heerlijk weekendje weg of een B-Bon. Bij elke aankoop die u doet, ontvangt u een invulbon. Meer invulbonnen = meer kans op winst!

U komt toch ook? Meer weten op www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be. Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek en de Korte Keten.

Gegevens

Datum:
1 juli 2021
Tijd:
08:00 - 12:00
Evenement Categorie:
https://www.bertem.be/nieuwsdetail/4417/ook-bertem-doet-mee-aan-de-week-van-de-markt

Organisator

Gemeente Bertem
Telefoon:
016 49 99 91

Locatie

Gemeente Bertem
Gemeenteplein
Bertem, Vlaams-Brabant België
+ Google Maps
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This