Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtuele bier- en chocoladetasting

13 augustus 2020 | 19:00 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 augustus 2020 at 19:00

Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Voor Werner Callebaut is dit niets nieuws. Hij is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zich als biersommelier en chocolade expert de voorbije jaren toegelegd op het pairen van bier en chocolade. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Ben je gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal dit event waarbij je enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert je zeker weten te bekoren.

De bier en chocolade kan zowel op locatie als online. Bij de virtuele tasting worden de bieren en pralines je in een mooi geschenkpakket bezorgd waarna je kan inloggen op een Zoom-sessie, waarbij Werner Callebaut van Bierolade een live proeverij begeleidt met een woordje uitleg, en met de mogelijkheid om vragen te stellen. Werner brengt zijn passie voor lekkere streekbieren uit Vlaams-Brabant en artisanale pralines naar u toe via interessante verhalen doorspekt met humor.

Op donderdag 13 augustus is er een eerste online sessie van 19u – 21u. Een tweede sessie is er op woensdag 19 augustus, eveneens van 19u – 21u.

Inschrijven om het geschenkpakket en instructies te ontvangen, kan je via https://bierolade.be/contact/

 

 

 

Gegevens

Datum:
13 augustus 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
https://bierolade.be/contact/

Locatie

Online
Online,

Organisator

Bierolade
Telefoon:
+32 494 24 84 11
E-mail:
werner@bierolade.be
Bekijk de site van Organisator
Share This