Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekproductenmarkt WZC H. Vander Stokken

5 september 2021 | 09:00 - 14:30

Op zondag 5 september 2021 van 9u tot 14u30 verwelkomt WZC Henri Vander Stokken u graag op zijn eerste Streekproductenmarkt! Lokale producenten waaronder Herne Rabarber’t en Brouwerij Sako zullen aanwezig zijn maar ook lokale handelaars bieden u heel wat lekkere lekkere producten aan van onder meer de Beverse Kaasmakerij en De Cort Distillery. Kortom een mooie verzameling van producten recht van het veld, brouwerij of de boerderij én van eigen makelij… U bent bent welkom om te proeven en genieten, samen met familie en vrienden! Ter plaatse kan u ook genieten van heerlijke frietjes, een ijsje of een verfrissend drankje op het terras van de cafetaria.

Adres: Palokenstraat 17, 1670 Pepingen

Meer info? 02 363 06 30 en vragen naar Charlotte De Roeck (levenenwonen@wzchvanderstokken.be)

Gegevens

Datum:
5 september 2021
Tijd:
09:00 - 14:30
Evenement Categorie:
https://www.vanderstokken.be/
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This