Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprankelend Hageland bij Houwaartse Wijngaard

5 september - 6 september

Negen enthousiaste wijnliefhebbers plantten in 2014, 1200 wijnstokken op de top van de Houwaartseberg. Als resultaat van al dit noeste werk kan je hun lekkere wijnen proeven in de wijngaard met een hapje erbij. Bovendien werd er in 2019 een terras gecreëerd met vier etages, zuidgericht en met een prachtig panoramisch zicht op het centrum van Houwaart.
Gratis rondleidingen op zondag om 14, 15 en 16 uur.
@ Wijngaardstraat, net voor huisnummer 51, 3390 Houwaart (Tielt-Winge) – GPS- coördinaten: 50.942180, 4.855949 Info: houwaartse.wijngaard@gmail.com – Eddy Hoylaerts 0479/924971- Parkeren: – Centrum van Houwaart aan de St. Denijszaal, Haldertstraat 11, Houwaart (Tielt-Winge) – Wijngaardstraat, Houwaart (Tielt-Winge) aan 1 straatzijde – www.houwaartsewijngaard.be

Foto: © creative commons

Gegevens

Begin:
5 september
Einde:
6 september
Evenement Categorie:
Site:
https://www.toerismevlaamsbrabant.be/thema/wijn/agenda

Locatie

Wijndomein Houwaertse Wijngaard vzw
Wijngaardstraat z/n
Tielt-Winge, Vlaams-Brabant 3390 België
+ Google Maps
Telefoon:
0479 92 49 71
Site:
www.houwaartsewijngaard.be
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 – update 28 juli

Op 27 juli traden er bijkomende maatregelen in werking.

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen.

Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen over bijvoorbeeld mondkapjes. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This