Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprankelend Hageland bij Wijnkasteel Vandeurzen

12 september - 13 september

Op zaterdag 12 en zondag 13 september vindt de tweede editie van de wijnfeesten van Wijnkasteel Vandeurzen plaats. U kan een reservatie maken voor een rondleiding of een masterclass. Tijdens de rondleiding in de wijngaard, met vertrek aan het nieuwe productiegebouw, krijgt u vakkundige uitleg van één van de gidsen. U kan tevens het nieuwe productiegebouw van Wijnkasteel Vandeurzen bezoeken. Als u opteert voor de masterclass die plaatsvindt in De Victorie, krijgt u een uitgebreide uitleg over de wijnen van de oenoloog Daniel Medart, alsook een bijhorende opleiding over smaken en geuren. Reserveer snel (via www.wijnkasteel-vandeurzen.be) want de plaatsen zijn beperkt!

Meer info over dit wijnkasteel -> www.straffestreek.be/producent/wijnkasteel-vandeurzen

Gegevens

Begin:
12 september
Einde:
13 september

Locatie

Wijnkasteel Vandeurzen
Kerkdreef 1
Lubbeek, Vlaams-Brabant 3210 België
+ Google Maps
Telefoon:
016 88 82 86
Site:
www.wijnkasteel-vandeurzen.be
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 – update 28 juli

Op 27 juli traden er bijkomende maatregelen in werking.

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen.

Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen over bijvoorbeeld mondkapjes. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This