Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Sp)rankelend Hageland bij wijndomein Danouise

21 augustus 2021 - 22 augustus 2021

Ja hoor, ook wijndomein Danouise neemt deel aan (Sp)rankelend Hageland dit jaar. Zo neemt wijnbouwer Daniël Vandervaeren je mee voor een wandeling op zijn wijndomein waarbij het water je in de mond komt. Maar goed dat er je nadien een wijnproeverij wacht met een lekker kaaspotje of een kaasschotel bij. Dat smaakt heerlijk aan de chalet midden in de wijngaard met een streepje muziek, terwijl de kinderen ravotten in het groen of spelletjes spelen in de retro caravan.
Wist je dat je op de wijngaard met je mobilehome kan overnachten?
Meer info via : info@danouise.be, Daniël Vandervaeren 0495 18 77 37

Gegevens

Begin:
21 augustus 2021
Einde:
22 augustus 2021
Evenement Categorieën:
,
https://www.danouise.be

Locatie

wijndomein Danouise
Haldertstraat 217
Tielt-Winge, Vlaams-Brabant 3390 België
+ Google Maps
Telefoon:
0495 18 77 37
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This