Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Sp)rankelend Hageland bij Domein Hagelander

22 augustus 2021 | 13:00 - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 22 augustus 2021 at 13:00

Het leek een hele uitdaging voor Gerry Calders van Petrushoeve om domein Hagelander terug in ere te herstellen. In het voorjaar van 2019 fusioneerden de twee domeinen en onder begeleiding van een oenoloog worden de ranken van wijlen Jos Daems opnieuw verzorgd. De wijnpionier plantte in de jaren ‘70 de eerste ranken van Domein Hagelander. Het was de start van de heropleving van de Hagelandse wijn. Kom langs in de wijngaard in Houwaart en proef de zon in je glas! Dit jaar laten we jullie genieten van maar liefst 6 witte wijnen. Het domein vind je terug in de wijngaardstraat, eenmaal boven de eerste ranken aan je linkerzijde.

Gegevens

Datum:
22 augustus 2021
Tijd:
13:00 - 20:00
Evenement Categorie:
www.vinobelga.be

Locatie

Wijndomein Hagelander
Houwaartseberg z/n
Tielt-Winge, Vlaams-Brabant 3390 België
+ Google Maps
Telefoon:
0476 20 03 33
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This