Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Sp)rankelend Hageland bij Domein Chartreuzenberg

21 augustus 2021 - 22 augustus 2021

Domein Chartreuzenberg is reeds meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in het mooie dorp van Holsbeek bovenop de Chartreuzenberg.

De keuze van resistente druivenrassen in de jaren 90, loont nu meer dan ooit in tijden van ecologische en biodynamische wijnbouw. Bij Domein Chartreuzenberg plukken, verwerken en bottelt men alle flessen van de witte/rode wijn en de Belgische schuimwijnen zelf op het domein. Voor de schuimwijnen gebeurt dit tevens op de ambachtelijke manier – rijping in de fles gedurende min.16 maanden (Méthode Traditionelle – Champenoise).

Op 21 en 22 augustus opent Domein Chartreuzenberg in kader van (Sp)rankelend Hageland de deuren met een rondleiding en degustatie in de wijngaard of een geleide wandeling met een woordje uitleg. De rondleidingen zijn op aanvraag voor groepen van 8 personen via telefoonnummer 016 44 76 29.

Gegevens

Begin:
21 augustus 2021
Einde:
22 augustus 2021
Evenement Categorie:
www.chartreuzenberg.be

Locatie

Domein Chartreuzenberg
Chartreuzenberg 7
Holsbeek, Vlaams-Brabant 3220 België
+ Google Maps
Telefoon:
016 44 76 29
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This