Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprankelend Hageland bij Wijngaard Ten Gaerde

5 september 2020 - 6 september 2020

Wijnbouwers Danny en André verklappen je al hun wijngeheimen tussen de wijnranken van hun domein. Terwijl de volwassenen alles over de wijnmakerij te weten komen, ontdekken de kleinste bezoekers het domein op een supertoffe manier. Een flesje wijn als herinnering? Dan krijg je die in een luxueuze geschenkverpakking mee naar huis.
Gratis rondleidingen op zaterdag en zondag.
@ Wijngaard bereikbaar via de Molenstraat, Houwaart (Tielt-Winge) – Info: info@wijngaardtengaerde.be, Sofie De Prins 0496 90 73 63 – Parkeren: – Centrum van Houwaart aan de St. Denijszaal, Haldertstraat 11, Houwaart (Tielt-Winge) – Wijngaardstraat, Houwaart (Tielt-Winge) aan 1 straatzijde

Meer info over deze wijngaard op -> www.straffestreek.be/producent/wijngaard-ten-gaerde of www.wijngaardtengaerde.be

Gegevens

Begin:
5 september 2020
Einde:
6 september 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Wijndomein Ten Gaerde
Molenstraat z/n
Tielt-Winge, Vlaams-Brabant 3390 België
+ Google Maps
Telefoon:
0496 90 73 63
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This