Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprankelend Hageland bij Wijndomein Het Eiken Vat

5 september 2020 - 6 september 2020

Rasverteller Zjos Vinckx diept op zondag de mooiste wijnverhalen op tussen de lange rijen druivenranken van de Houwaartseberg. Wijnteler Gust Bertels schenkt je er met plezier een proevertje van zijn witte, rode of rosé wijn bij! Liever een rondleiding op het wijndomein? Dat kan op zondag om 14, 15 en 16 uur.
@ Houwaarsteberg z/n, Houwaart (Tielt-Winge) – Info: info@heteikenvat.be, suzanne_poortmans@telenet.be – Gust Bertels 014 26 26 90 of 0498 74 53 34 – Parkeren: – Centrum van Houwaart aan de St. Denijszaal, Haldertstraat 11, Houwaart (Tielt-Winge) – Wijngaardstraat, Houwaart (Tielt- Winge) aan 1 straatzijde.

Meer info op www.straffestreek.be/producent/wijndomein-het-eiken-vat of www.heteikenvat.be

Gegevens

Begin:
5 september 2020
Einde:
6 september 2020
Evenement Categorie:
https://www.toerismevlaamsbrabant.be/thema/wijn/agenda

Locatie

Wijndomein Het Eiken Vat
Houwaartseberg z/n
Tielt-Winge, 3390 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This