Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprankelend Hageland bij Wijndomein Hagelander

5 september 2020 - 6 september 2020

Het leek een hele uitdaging voor Gerry Calders van Petrushoeve om domein Hagelander terug in ere te herstellen. In het voorjaar van 2019 fusioneerden de twee domeinen en onder begeleiding van een oenoloog worden de ranken van wijlen Jos Daems opnieuw verzorgd. De wijnpionier plantte in de jaren ’70 de eerste ranken van Domein Hagelander. Het was de start van de heropleving van de Hagelandse wijn. Kom langs en bezoek samen met een gids het wijnmuseum en de productieruime. Geniet nadien in het wijn- en eetcafé of op het terras van lekkere streekgebonden hapjes met uitzicht over de wijngaard.
Rondleiding in Houwaart op zaterdag om 14 uur, 15 uur en 16 uur.
@ Diestsesteenweg 272 – Rillaar – op zondag gratis rondleidingen – info: info@vinobelga.be – Gerry Calders 0476 20 03 33 – www.vinobelga.be

 

Gegevens

Begin:
5 september 2020
Einde:
6 september 2020
Evenement Categorie:
https://www.toerismevlaamsbrabant.be/thema/wijn/agenda

Locatie

Wijndomein Hagelander
Houwaartseberg z/n
Tielt-Winge, Vlaams-Brabant 3390 België
+ Google Maps
Telefoon:
0476 20 03 33
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This