Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sint-Rochusverlichting met streekproductenmarkt

15 augustus 2021

Op de avond van 15 augustus wordt naar jaarlijkse traditie alle elektrische verlichting in Aarschot en de omliggende wijken gedoofd tussen 21 uur en middernacht en hult de stad zich in een donker gewaad. De inwoners van Aarschot verlichten hun woningen dan met duizenden kaarsjes en ook de handelaars wordt gevraagd om hun etalages sfeervol te verlichten. Een prachtige gewoonte die de gezellige Demerstad onderdompelt in een magische sfeer. Het feeërieke schouwspel heeft elk jaar opnieuw opvallende extra’s te bieden en wordt steeds gekruid met tal van toeristische en culturele activiteiten.
  • Gratis
  • 15u: Streekproductenmarkt op het kerkplein.
  • 15u: Ambachtenmarkt op de Bonewijk
  • 15u: Start wandelingen.
  • Vanaf de avond kan je genieten van de verlichting.

Gegevens

Datum:
15 augustus 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Stad Aarschot
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This