Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radio 2 live-uitzending bij Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen

21 augustus | 06:00 - 08:00

Door corona beleven we onze vakantie meer dan ooit in eigen land. En wat hoort er bij een vakantie? Jawel, lekker eten en drinken! Radio 2 Vlaams-Brabant gaat daarom deze zomer op zoek naar lekkernijen uit onze buurt. Streekproducten met een verhaal aan. Bovendien zenden ze live uit van bij een aantal gepassioneerde mensen die het beste uit de provincie op je bord of in je glas toveren. Samen met de provincie zetten ze deze zomer onze streekproducten in de kijker: aardbeien, wijn, bier, witloof, noem maar op. Het aanbod is groot. Meer nog, ze zenden ook live-uit bij de laureaten van de Korte Keten Kop. Daarnaast geven ze je op de radio en online heel wat tips voor uitstapjes in de omgeving van al dat lekkers.

Waar kan je een live-uitzending meemaken?

21 augustus (06-08u): Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen. Proef de heerlijke speculaas van de ambachtelijke speculaasbakkerij van Erika Vanvuchelen in Geetbets. Alles op maat van de klant maken is zeer belangrijk voor haar. Daarom specialiseerde ze zich zelfs in het 3D-printen van haar speculaas.

Hou deze website in de gaten voor meer info!

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
06:00 - 08:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen
Orsmaelstraat 12B
Grazen, Vlaams-Brabant 3450 België
+ Google Maps
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 – update 28 juli

Op 27 juli traden er bijkomende maatregelen in werking.

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen.

Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen over bijvoorbeeld mondkapjes. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This