Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proevertjesmarkt Duisburg

14 augustus 2021

Goed nieuws voor lekkerbekken! Op 14 augustus kan je in Duisburg, neen niet in Duitsland, maar in onze eigen provincie (Tervuren), opnieuw proeven van lekkere streekproducten. Loïc, Tervuurse tv-kok, geeft bij de start van de markt alvast wat inspiratie tijdens een kookdemonstratie, waar de Duisburgse druif, de hoofdrolspeler is.

De vijfde editie van de proevertjesmarkt belooft alvast een topper te worden. Niet alleen omwille van de grote diversiteit in streek- en hoeveproducten, maar ook omdat er dit jaar veel te beleven valt. De kinderen kunnen zo bijvoorbeeld bijenwas boetseren en honing proeven, cupcakes bakken of aan een druivenijsje likken. De bier- en chocoladeliefhebbers komen dan weer aan hun trekken tijdens de workshops chocolade- en beerparing, … Kortom, het wordt gewoon genieten van lokale lekkernijen op de Duisburgse terrassen.

Meer info: Facebook
Inschrijvingen workshops: inschrijvingen@duisburg.be

Gegevens

Datum:
14 augustus 2021
Evenement Categorie:
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This