Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proevertjesdag Terlindenhof

3 september 2020

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 00:00 on day First of the month, repeating until 4 september 2020

Café Terlindenhof organiseert elke eerste donderdag van de maand tijdens de ‘Zomer van de Korte Keten’ een proevertjesdag met Pajotse producten. Het café ligt op de grens tussen Herfelingen en Heikruis. Weg van alle drukte kan je hier genieten van het groene landschap met Brabantse boerenpaarden en koeien. Het grote tuinterras en de speeltuin voor de kinderen zorgen ervoor dat het niet enkel voor ouders maar ook voor kinderen heerlijk vertoeven is.

“Omdat we onze streek zo bijzonder vinden, en omdat we geloven in lokale producten, hebben we een groot aanbod aan streekproducten waaronder dranken, kazen en hapjes in de aanbieding”, aldus uitbaatster Sofie Van Belle. “Deze lokale ingesteldheid in combinatie met de grote hoeveelheid wandel- en fietsroutes in de buurt zorgt ervoor dat steeds meer toeristen verkiezen om te vertoeven in ons fietsvriendelijk café.”

Het is ook toegestaan om een eigen picknick mee te nemen. Afspraak op donderdag 6 augustus en donderdag 3 september.

Gegevens

Datum:
3 september 2020
Evenement Categorie:

Organisator

Café Terlindenhof
Telefoon:
02 396 38 03
E-mail:
sofie@terlindenhof.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Café Terlindenhof
Terlindenstraat 13
Herne, Vlaams-Brabant 1540 België
+ Google Maps
Telefoon:
02 396 38 03
Bekijk de site van Locatie
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This