Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proef het Pajottenland in Gooik

15 augustus 2021

Pajotse producenten en aanbieders van streekbeleving zorgen dit jaar op 15 augustus in Gooik voor de streekproductenmarkt ‘Proef het Pajottenland’.

Halfoogst wordt in vele Pajotse gemeenten nog altijd gelinkt aan het landbouwleven. 15 augustus is als feestdag ideaal om een Pajots feest op te zetten. De streekbelevingsmarkt vindt plaats aan de kerk in Gooik-centrum, in de volksmond gekend als ’t Plosj van Guuk. Van 11 tot 19 uur kan je er terecht voor een hapje en een drankje. Een vijftiental stands laten je genieten van Pajots lekkers of geven je tips voor streekbeleving.

Toegang is gratis
Markt van 11 tot 19 uur
Houd rekening met de coronamaatregelen van de dag

Kom je langer dan een dag naar het Pajottenland? Logeer bij een lokale B&B!

Meer info: www.pajottenland.be

 

Gegevens

Datum:
15 augustus 2021
Evenement Categorie:

Organisator

Pajottenland+
Telefoon:
054 50 02 45
Bekijk de site van Organisator
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This