Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pajotse Proever

1 augustus 2021

Op zondag 1 augustus kan je met de fiets, de scooter of met een ander vervoermiddel genieten van het zuiden van ons mooie Pajottenland. Niet alleen van het landschap, maar ook van de heerlijke Pajotse producten als je binnenspringt bij een van de ambassadeurs die dan opendeurdag houden. Ze zijn met negen, de producenten, horecazaken en streekwinkels waar je aan reductieprijs van een proevertje kan genieten.

Je toert door de gemeenten Galmaarden, Gooik, Herne en een stukje langs Pepingen, goed voor 41 km fietsplezier. Je rijdt langs de Pajotse heuvels en beekvalleien, door typische Pajotse dorpen en gehuchten. Uiteraard kan je tijdig halt houden om de innerlijke mens te versterken. Dat doe je bij een van de negen ambassadeurs.

Op de startlocatie ontvang je een routebeschrijving met negen stempelvakjes. Heb je vijf stempels dan kan je een waardebon voor een pakket Pajotse producten winnen. Om een stempel te bekomen, moet je op een locatie een proevertje nuttigen of een product aankopen. Als deelnemer krijg je dit aan reductieprijs.

Vertreklocaties bij Pajotse ambassadeurs met eigen parkeergelegenheid:
Galmaarden: Hoeve De Calogne, Tasseniersstraat 24
Gooik: Fruitbedrijf Billens-Van Laer, Meintjesstraat 5
Herfelingen: Café Terlindenhof, Terlindenstraat 13
Vertreklocatie bij ambassadeur met parkeergelegenheid aan de kerk – op 1 km:
Vollezele: Streekshop K&C, Ninoofsesteenweg 26
Andere te bezoeken ambassadeurs onderweg:
Gooik: Den Dael, Gastro-Atelier en -Boetiek, Volkscafé De Cam
Herne: Bijen- en Fruittuin Frans Vanden Bosch
Pepingen: Belevingshoeve JoLi

Deelname is gratis
Vertrek tussen 10 en 12 uur
Afstand: 41 km
Houd rekening met de coronamaatregelen van de dag

Alle info op www.pajottenland.be

Gegevens

Datum:
1 augustus 2021
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Pajottenland+
Telefoon:
054 50 02 45
Bekijk de site van Organisator
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This