Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pajotse Proever

29 augustus 2021

Op zondag 29 augustus kan je met de fiets, de scooter of met een ander vervoermiddel genieten van het noorden van ons mooie Pajottenland. Niet alleen van het landschap, maar ook van de heerlijke Pajotse producten als je eens binnenspringt bij een van de ambassadeurs die dan opendeurdag houden. Ze zijn met zeven, de producenten, horecazaken en streekwinkels waar je aan reductieprijs van een proevertje kan genieten.

Je toert door de gemeenten Liedekerke, Roosdaal, Ternat en Dilbeek, goed voor 40 km fietsplezier. Je rijdt langs Pajotse heuvels en beekvalleien, door typische Pajotse dorpen en gehuchten. Uiteraard kan je tijdig halt houden om de innerlijke mens te versterken. Dat doe je bij een van de zeven ambassadeurs.

Op de startlocatie ontvang je een routebeschrijving met zeven stempelvakjes. Heb je vier stempels dan kan je een waardebon voor een pakket Pajotse producten winnen. Om een stempel te bekomen, moet je op een locatie een proevertje nuttigen of een product aankopen. Als deelnemer krijg je dit aan reductieprijs.

Vertreklocaties bij Pajotse ambassadeurs: parkeren aan het vertrek of kortbij:
Dilbeek: Brouwerij Angerik, Snakkaertstraat 30
Liedekerke: De Smulhoeve Cathemlindeweg 160
Roosdaal: Brokantie’s ReFined, Korte Kamstraat 6
Ternat: ‘t Geel Genot, Gemeentehuisstraat 4
Andere te bezoeken ambassadeurs onderweg:
Dilbeek: Imker Noël De Schrijver
Roosdaal: Drinks For You
Liedekerke: Groesting

Deelname is gratis
Vertrek tussen 10 en 12 uur
Afstand: 40 km
Houd rekening met de coronamaatregelen van de dagµ

Meer info: www.pajottenland.be

Gegevens

Datum:
29 augustus 2021
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Pajottenland+
Telefoon:
054 50 02 45
Bekijk de site van Organisator
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This