Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leertraject bioboer

26 juni 2021 | 13:00 - 16:00

Wil je bioboer of -boerin worden? Op zaterdag 26 juni kan je terecht in de Abdij van Park. Het leertraject Biologische en Biodynamische landbouw is uniek en bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren: lessen, stages, begeleiding en een netwerk.

Werken in en rond de biolandbouw is een mooi en zinvol beroep, maar het vraagt ook veel realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht, … .

Bovendien valt de stap naar de landbouw niet te onderschatten voor wie er niet in opgroeide. Tijdens deze info-namiddag kom je alles te weten over het leertraject en is er ruimte voor al je vragen.

Gegevens

Datum:
26 juni 2021
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Abdij van Park
Abdij van Park 7
Heverlee, België
+ Google Maps
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This