Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Korte Keten-wandeling met knapzak van Buurderij Geetbets

15 mei 2021 | 08:00 - 17:00

Tijdens de Week van de Korte Keten organiseert Landelijke Gilde Geetbets-Rummen i.s.m. de gemeente Geetbets en Buurderij Geetbets een Korte Keten wandeling op 15 mei. Deelnemers kunnen een knapzak met producten van de Buurderij bestellen en zo kennis maken met de korte keten producten uit de streek. De wandeling is iets meer dan 5 km lang en onderweg vind je enkele lekkere tussenstops.

Op de buurderij van die week kan je ook een kennismakingspakket van Buurderij Geetbets bestellen. Zo krijgt iedereen de kans om eens van korte keten te proeven!
Hopelijk smaakt het naar meer!

Parochiecentrum Hogen
Hogenstraat 103
3450 Geetbets
Wanneer
zaterdag 15 mei 2021
Links
https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/13087
https://forms.gle/XppBv4VnTug5uZKGA

Gegevens

Datum:
15 mei 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This