Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Korte Keten rond uw kot!

25 juli 2020 | 10:00 - 18:00

Op zaterdag 25 juli nodigt Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen (ism Gemeente Geetbets) u uit om te komen proeven en genieten van de creaties van de speculaasbakkerij zelf, maar ook van enkele collega-streekproducenten waaronder Wintmolders Jenevers en Tripel Trezeke. Een échte Betserse streekproductenmarkt dus!

Tijdens ‘Korte Keten rond uw kot’ denken ze ook aan uw veiligheid:

  • Open van 10u00 tot 18u00: brede openingsuren tijdens de streekproductenmarkt om drukte te vermijden.
  • 1 richting verkeer en openlucht: alle standhouders staan in een cirkel, zo kan een 1 richting gegarandeerd worden en kan je oneindige smakelijke rondjes maken, met respect voor de social distance natuurlijk.
  • Ontsmettingspompjes aan inkom en standen.
  • Leuke gadget voor iedere bezoeker met een mondmasker: Tip, doe tijdens het eten of proeven je mondmasker toch even naar beneden,dit is makkelijker en lekkerder ?
  • En verder : gelden de gekende maatregelen: blijf thuis als je ziek bent, nies en hoest in je elleboog of zakdoek en gooi deze achteraf weg. Hou 1,5 meter afstand.

Samen maken we de zomer lekker, leuk, veilig en lokaal!

Gegevens

Datum:
25 juli 2020
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen
Orsmaelstraat 12B
Grazen, Vlaams-Brabant 3450 België
+ Google Maps
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This