Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kajakken op de Demer in het kader van de Week van de Korte Keten

17 mei 2021 | 08:00 - 22 mei 2021 | 17:00

In de Week van de Korte Keten, van maandag 17 tot en met zaterdag 22 mei, kan je kajakken op de Demer met een korte keten-lunchpakket. Afspraak om 9 uur in Aarschot, vandaag gaat het naar Diest voor de start. Je krijgt een glutenvrije Bägel op basis van drie kazen en amandelmeel om meteen te nuttigen of te bewaren voor een later moment. In Zichem is er een tussenstop waar je een lunchpakket krijgt om op krachten te komen voor de verdere afvaart. In Aarschot wacht een ploeg om te helpen met uitstappen en materiaal op te bergen.

De kostprijs bedraagt 60 euro per persoon. 45 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Hierin zit het materiaal (kajak, zwemvest, peddel en zitje), ontbijt- en lunchpakket en vervoer van stop- naar startplaats.

Voor meer info: stedelijk sportcentrum Aarschot op de Demervallei.

Gegevens

Begin:
17 mei 2021 | 08:00
Einde:
22 mei 2021 | 17:00
Evenement Categorie:
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen. Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This