Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote opening pop-up-Café ‘In de Heerlijckheid’

11 juni 2021 | 19:00 - 22:00

Voor de derde zomer op rij zet de Vissenaakse pastorij haar deuren open. VisSite, een beweging onder de vleugels van Centrum Vissenaken vzw, biedt u in juni, juli en café en evenementen aan op de prachtige Vissenaakse Sint-Pieterssite. Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19.00 u. kan je genieten van een drankje ‘In de Heerlijckheid’.

Drie maanden lang zullen er ook allerhande activiteiten en optredens doorgaan. Lokaal talent komt ruim aan bod maar er zijn ook specials zoals Mike en Andrea, etc. Ze staan klaar om flexibel in te zetten om bv een open-lucht-filmmarathon te organiseren.

Buiten de normale openingsdagen op vrijdag en zaterdag zal ‘In de Heerlijckheid’ sporadisch open zijn op andere dagen: speciale evenementen zoals de EK wedstrijden of KLJ-café op sommigen donderdagen of bij gelegenheid zelfs op zondagnamiddag. Verenigingen of vriendenkringen zijn vrij om bijkomende openingen te plannen. De installatie staat ter hunner beschikking.

Dt jaar zal er ook een ongeëvenaarde geuzekaart zijn. Ze hebben deze wereldvermaarde pareltjes met veel zorg en geduld verzameld. Zo goed als alle Oude Geuzes van de lambiekbrouwers en geuzestekers hebben ze in huis. Meer dan twintig Oude Geuzes worden voorgesteld en aangeboden. Dit is uniek in Tienen en ver daarbuiten. De geuzeliefhebber verwennen ze dit jaar helemaal. Wie er 10 geproefd heeft krijgt de elfde naar keuze van het huis gratis aangeboden.

Op de openingsdag, vrijdag 11 juni, komt er een foodtruck om het nog net iets feestelijker te maken*. En om de zomer af te sluiten, mag je zaterdagavond 4 september in je agenda blokkeren, dan houden ze een spetterend feest!

*Voor ieders veiligheid houden zij hen aan de opgelegde Covid-19 maatregelen:
– Blijf thuis als je ziek bent
– Draag een mondmasker bij elke verplaatsing binnen de site
– Hou minimum 1,5 meter afstand
– Tooghangen is niet toegelaten, geniet van bediening aan tafel
– Respecteer het sluitingsuur

Gegevens

Datum:
11 juni 2021
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Vissenaken vzw
E-mail:
indeheerlijckheid@gmail.com
Bekijk de site van Organisator
Share This