Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chardonnay Meerdael Opendeurdagen

26 september | 13:00 - 27 september | 18:00

Ook dit jaar kan je bij Chardonnay Meerdael genieten van de wonderen van de wijnwereld. Op zaterdag 26 en zondag 27 september zetten zij hun deuren open voor het grote publiek. Je kan dan gratis een rondleiding krijgen op het domein én afsluiten met een proefglaasje van hun bubbels.

Uiteraard houden zij rekening met de gangbare coronamaatregelen, zodat u zorgeloos en veilig kan genieten. Om alles in goede banen te leiden, hebben ze verschillende tijdstippen gecreëerd waarop je met je bubbel kan inschrijven. Iedereen kan dan voor 90 minuten het domein betreden, telkens met een maximum van 120 personen per tijdsslot. Deze groep van 120 personen wordt nog opgedeeld in groepen van maximum 20 personen die met een gids het domein zullen verkennen. Uiteraard is het dragen van een mondmasker bij het verplaatsen op het domein verplicht.

Nadien kan iedereen in zijn veilige bubbel aan tafel genieten van een proefbekertje (bubbels of druivensap). Je hebt dan ook de mogelijkheid om de smakelijke Wafeltjes van ons Bomma aan te kopen. De proefbekertjes worden aan tafel bediend. Je kan ook glaasje Chardonnay Meerdael bijkopen. De wafeltjes kan je aan de foodtruck gaan kopen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om nog flessen te kopen om mee naar huis te nemen. Na 90 minuten genieten, ruimen ze dan plaats voor de volgende groep.

Het bedrijfsbezoek met proefbekertje bieden ze je gratis aan. Het is noodzakelijk om iedere aanwezige vanaf 12 jaar vooraf te registreren, zoals de huidige maatregelen voorschrijven. Vergeet dus niet voor iedereen tickets te reserveren. Het systeem zal je zelf nadien vragen om de namen per ticket door te geven.

Alle info kan je hier vinden -> www.chardonnaymeerdael.be/event/opendeurdagen/

Tickets kan je hier bestellen -> www.opendeur-weekend.eventsquare.co/nl/7nklmud42gyw/ye5o8bzlemxf 

Gegevens

Begin:
26 september | 13:00
Einde:
27 september | 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.chardonnaymeerdael.be/event/opendeurdagen/

Organisator

Chardonnay Meerdael
Telefoon:
+32 16 47 10 22
E-mail:
paul.vleminckx@skynet.be
Site:
www.chardonnaymeerdael.be

Locatie

Chardonnay Meerdael
Monarkenweg 50
Oud-Heverlee, Vlaams-Brabant 3050 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 16 47 10 22
Site:
www.chardonnaymeerdael.be
Zorg voor elkaar!

Maatregelen Covid-19 – update 28 juli

Op 27 juli traden er bijkomende maatregelen in werking.

We verwijzen je graag door naar https://www.info-coronavirus.be/ voor meer details over de huidige maatregelen.

Gemeentes kunnen bijkomende maatregelen afkondigen over bijvoorbeeld mondkapjes. Check en respecteer ook steeds de lokale maatregelen.

Wat betreft je bezoek aan onze provincie: indien je een bezienswaardigheid, een attractie, een museum en/of een horecazaak wenst te bezoeken of een overnachting wil boeken raden we je aan om voor je bezoek steeds de website van deze instantie te raadplegen om je te informeren over de specifieke afspraken die jouw bezoek in goede banen zullen leiden.

Share This