Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chardonnay Meerdael Opendeurdagen

26 september 2020 | 13:00 - 27 september 2020 | 18:00

Ook dit jaar kan je bij Chardonnay Meerdael genieten van de wonderen van de wijnwereld. Op zaterdag 26 en zondag 27 september zetten zij hun deuren open voor het grote publiek. Je kan dan gratis een rondleiding krijgen op het domein én afsluiten met een proefglaasje van hun bubbels.

Uiteraard houden zij rekening met de gangbare coronamaatregelen, zodat u zorgeloos en veilig kan genieten. Om alles in goede banen te leiden, hebben ze verschillende tijdstippen gecreëerd waarop je met je bubbel kan inschrijven. Iedereen kan dan voor 90 minuten het domein betreden, telkens met een maximum van 120 personen per tijdsslot. Deze groep van 120 personen wordt nog opgedeeld in groepen van maximum 20 personen die met een gids het domein zullen verkennen. Uiteraard is het dragen van een mondmasker bij het verplaatsen op het domein verplicht.

Nadien kan iedereen in zijn veilige bubbel aan tafel genieten van een proefbekertje (bubbels of druivensap). Je hebt dan ook de mogelijkheid om de smakelijke Wafeltjes van ons Bomma aan te kopen. De proefbekertjes worden aan tafel bediend. Je kan ook glaasje Chardonnay Meerdael bijkopen. De wafeltjes kan je aan de foodtruck gaan kopen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om nog flessen te kopen om mee naar huis te nemen. Na 90 minuten genieten, ruimen ze dan plaats voor de volgende groep.

Het bedrijfsbezoek met proefbekertje bieden ze je gratis aan. Het is noodzakelijk om iedere aanwezige vanaf 12 jaar vooraf te registreren, zoals de huidige maatregelen voorschrijven. Vergeet dus niet voor iedereen tickets te reserveren. Het systeem zal je zelf nadien vragen om de namen per ticket door te geven.

Alle info kan je hier vinden -> www.chardonnaymeerdael.be/event/opendeurdagen/

Tickets kan je hier bestellen -> www.opendeur-weekend.eventsquare.co/nl/7nklmud42gyw/ye5o8bzlemxf 

Gegevens

Begin:
26 september 2020 | 13:00
Einde:
27 september 2020 | 18:00
Evenement Categorie:
https://www.chardonnaymeerdael.be/event/opendeurdagen/

Organisator

Chardonnay Meerdael
Telefoon:
+32 16 47 10 22
E-mail:
paul.vleminckx@skynet.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Chardonnay Meerdael
Monarkenweg 50
Oud-Heverlee, Vlaams-Brabant 3050 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 16 47 10 22
Bekijk de site van Locatie
Share This