Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chardonnay Meerdael in Concert

21 juli 2021

€45

Op woensdag 21/7 laat Chardonnay Meerdael niet alleen de kurken knallen om ons land te vieren, maar zetten ze ook hun domein open voor een nieuwe editie van ‘Chardonnay Meerdael in Concert’. Ze hebben niemand minder dan zangeres Sofie te gast.

Ze schrijft al jarenlang mee aan de Belgische muziekgeschiedenis. Zowel als zangeres van het populaire Trinity, als met haar vaste band Sofie & So Four, als helemaal solo. Akoestische concertjes met haar vaste pianist Hervé Martens, hier begeleid door Eric Melaerts. Je weet dan dat je goed bent voor een concert schitterende pop en soul met een vleugje jazz. “002… That’s my number” en “I love you” zullen niet ontbreken. Tel daarbij nog een unieke samenwerking bij de ontvangst met Concept Store So Suply en tijdens de pauze een heuse fashion walk door June & August in the City, en je dag kan niet meer stuk!

Ze verdelen de dag in een aperitiefsessie van 10u30-13u00 OF een matinee-sessie van 15u30-18u00. Een ticket kost 45€/persoon (excl. verwerkingskost) en bezorgt je toegang tot het domein en het bovenstaande programma, dat wordt aangevuld met aperitiefhapjes (voor de voormiddagsessie) of desserthapjes (voor de matinee/namiddagsessie) en een halve fles Chardonnay Meerdael per persoon. Alle hapjes zitten boordevol streekproducten uit Vlaams-Brabant! Ideale combinatie met een heerlijk concert!

Meer informatie over het ganse programma en tickets bestellen kan via:  www.chardonnaymeerdael.be/event/chardonnay-meerdael-in-concert-2

Gegevens

Datum:
21 juli 2021
Kosten:
€45
Evenement Categorie:
www.chardonnaymeerdael.be/event/chardonnay-meerdael-in-concert-2

Locatie

Chardonnay Meerdael
Monarkenweg 50
Oud-Heverlee, Vlaams-Brabant 3050 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 16 47 10 22
Bekijk de site van Locatie
Share This