Digital Farm Fair

In het kader van de Zomer van de Korte Keten slaan landbouwbedrijf Van Haesendonck en de gemeente Zemst de handen in elkaar. Ontdek de gemeente al wandelend of fietsend en volg er de Weerdse kronkels langs de velden. Doe een tussenstop bij de hoevewinkel van Van Haesendonck voor een heerlijke stukje fruit of een verfrissende vruchtensap.

Vergeet onderweg ook niet leuke foto’s te nemen van de streek. Doe mee met de fotowedstrijd en maak kans op een streekproductenpakket of een exclusieve rondleiding achter de schermen bij het landbouwbedrijf. Zie je een tractor aan het werk? Golden Hour met de kindjes op de Weerdse kronkels? Of simpelweg wat koeien in het zonnetje? Deel tussen 21 augustus en 5 september jouw mooiste landbouwbeeld in de comments op de facebookpagina van Landbouw Van Haesendonck.

De jaarlijkse Farm Fair wordt dit jaar dus digitaal gehouden, maar zal daarom niet minderwaardig zijn. Met filmpjes achter de schermen, foto’s die terugblikken in de tijd en regionale tips, brengen ze hun Korte Keten-verhaal op Facebook!

En als klap op de vuurpijl zendt Radio 2 op maandag 21 augustus het verhaal van dit unieke landbouwbedrijf uit. Luister dus zeker mee!

Share This