Chardonnay Meerdael in Concert

Op 20 en 21 juli 2020 nodigt Chardonnay Meerdael 2 fantastische, muzikale duo’s uit voor 2 intieme concerten, telkens voor slechts 200 personen. Snel zijn, is dus de boodschap!

Voor 55€ per persoon kan je reeds je plekje reserveren. Je kan dan in een exclusief kader komen genieten van een privé concert, krijgt een heerlijk hapje naar keuze (gerookte Schotse zalm of 6 oesters ‘Fine de Claire’) én een fles Chardonnay Meerdael (1 fles per 2 personen). Ze houden hierbij rekening met alle coronamaatregelen, zodat je veilig en zorgeloos kan genieten van het concert, het hapje en uiteraard onze bubbels.

Op 20 juli hebben ze ’s avonds Patrick Delterne & Eric Melaerts te gast met hun tribute concept ‘What a wonderful… Toots’. Met een repertorium (work in progress) gepuurd uit de ganse Toots-Legacy zal zelfs de grootste scepticus ontroerd worden. Een muziekreis vol warmte, emotie, virtuositeit en uiteraard ook de guitigheid van de wereldberoemde Marollien.

Op 21 juli komen Patrick Riguelle & Jan Hautekiet het domein tijdens een voormiddagconcert onderdompelen met de nodige Franse charme met ‘La Vie est Riguelle – En Route!’. Vijf jaar lang werd de zaterdagvooravond op Klara opgevrolijkt door de brede glimlach waarmee Patrick Riguelle en Jan Hautekiet het Franse lied koesterden in ‘La Vie est Riguelle‘. Vijf jaar lang konden Patrick en Jan zich uitleven in de schier eindeloze collectie parels waarmee la chanson française de wereld sinds jaar en dag verblijdt. Op het podium worden alle registers opengetrokken voor het beste, het mooiste en het meest verrassende dat de heren de voorbije vijf jaar genereus hebben gedeeld met hun enthousiaste luisteraars.

Bestel je tickets hier!

Share This