Bestel je Rababox!
Rababox

Een Pajots boerenplankje of een vegetarisch alternatief? Tijdens Zomer van de Korte Keten 2020 wil Herne Rabarber’t korte keten dichter bij de mensen brengen. Via de RABABOX wil Herne Rabarber’t de inwoners uit Herne en deelgemeenten laten kennis maken met lokale producten en lokale producenten uit de streek.

De afkorting ‘RABA’ staat voor Rechtvaardige prijs voor producenten en handelaars, Authentieke en lokale producten, Beleving en Aan huis geleverd of afhalen. De RABABOX is een maaltijdbox bestaande uit een tweegangenmenu met alleen lokale producten, die eenmalig in het kader van de Zomer van de Korte Keten bij Herne Rabarber’t te bestellen zal zijn.

Bij de RABABOX is er een keuze uit twee menu’s. Ofwel kan je kiezen voor een ‘Pajots boerenplankje’, waarbij je een ruim assortiment aan lokale charcuterie krijgt, vergezeld met verse groenten en brood. Ofwel is er de keuze voor fris, vegetarische zomerslaatje waarbij je een ruim assortiment aan verse kazen en groenten krijgt.

Bij elk menu heb je de keuze uit een alcoholisch en niet-alcoholisch drankje en als dessert heb je de keuze uit een aardbei-rabarbertaart of een chocolademousse. Kinderen betalen 10 euro, volwassenen 20 euro. Bestellen kan tot en met 5 juli. De boxen kunnen op 12 juli afgehaald worden in het Dominicanessenklooster. Voor meer informatie: www.hernerabarbert.be

Share This